آریا بانو -
سوپ و آش/ آشی پرخاصیت با دستور کدبانوهای خراسانی
٨٤٣
٠
اطلاعات / این مطلب به
آش گندم سبزواری اختصاص دارد. با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
نخود 2 لیوان
برنج یک سوم لیوان
بلغور گندم 2 لیوان
گوشت نیم کیلو
پیاز 2 عدد
نعناع 3 قاشق غذا خوری
زیره سبز 2 قاشق غذا خوری
سبزی
آش 2 کیلوگرم
کشک به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا حبوبات را بپزید و در آب آن را خالی کنید تا خاصیت نفاخ بودنشان از بین برود. در ظرفی مناسب
پیاز را نیمه سرخ کرده و سپس گوشت و زردچوبه و فلفل را در آن تفت دهید و با آب بپزید.
برنج و بلغور شسته شده را در قابلمه بریزید و با آب بپزید تا وقتی که نرم شده و لعاب بیندازد. حبوبات پخته شده،
سبزی و گوشت پخته و کوبیده شده را با آب گوشت و
پیاز داغ به
آش اضافه کنید. در آخر زیره را در
روغن تفت داده و همراه با نعناع داغ داخل
آش بریزید و صبر کنید تا
آش به خوبی جا بیفتد. سپس آن را سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/136282/سوپ-و-آش--آشی-پرخاصیت-با-دستور-کدبانوهای-خراسانی