آریا بانو
شیرینی ها/ دستور «رولت» عالی و بازاری
دوشنبه 20 اسفند 1397 - 22:30:44
آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور «رولت» عالی و بازاری
٩٧٩
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
تخم مرغ 4عدد
اردسفید1لیوان
شکر1/2لیوان
اب جوش 3ق س من 5ق غ ریختم
پکینگ پودر1ق چ
وانیل کمی
شربت باریاعسل 1ق غ
چطوری درست کنم:
ابتداکف قالب 30*40راکاغذروغنی بیندازیدلبه های کاغذراازدیواره هاکمی بلندتربگیریدتابعدازپخت بیرون اوردن رولت ازقالب راحت ترباشد.
فررابرروی 220درجه سانتی گراد گرم کنید.
زرده وسفیده تخم مرغ راازهم جدا کنید،اردوپکینگ پودرراسه بارالک کنید.
سفیده های تخم مرغ راباهمزن شروع به زدن کنیدتاکف کنندبه محض کف کردن نصف شکرراکم کم به ان بیفزاییدوانقدرهم بزنیدتاسفیده فرم گرفته وبابرگرداندن ظرف نریزد.سپس زرده ها رابه همراه وانیل ومابقی شکر باهمزن بزنیدبه حدی که کرم رنگ وکشدارشوندوحجم انها دوبرابر.
ابجوش راباعسل یاشربت مخلوط کنیدوکم کم به زرده حجیم شده بیفزاییدوباهمزن درحدمخلوط شدن هم بزنید.سپس سفیده فرم گرفته رابه زرده ها بیفزاییدوباهمزن برقی بزنیدتازرده وسفیده کاملا باهم مخلوط شوند.دست اخر اردوپکینگ پودرالک شده را به موادنیزکم کم بیفزاییدودوباره باهمزن برقی خوب هم بزنیدتامایه کاملایکدست ویکنواخت شود.
*مهمترین نکته درپخت این نان رولت هم زدن همه مراحل باهمزن برقی است چون برعکس سایرکیکهامیخواهیم تاپف کیک گرفته شودونان رولت خیلی پف نکند وخیلی ضخیم نشود.
بعدمایه کیک راداخل قالب ریخته ،چون مایه کمی سفت هست بالیسک یاقاشق خوب ویکنواخت مایه رادرهمه جای قالب پخش کنیدتانان یکدستی داشته باشید.قالب رادرفرازقبل گرم به مدت 10دقیقه، باز بسته به دمای فرمتفاوت قراردهید تارولت بپزدوطلایی شود،همین که پخت وبه خلال دندان نچسبیدکافی است.
اگرروی رولت سفیدبودکمی گریل کنیدتاطلایی شودفقط گریل بیش ازاندازه موجب خشک وسفت شدن کیک می شودوکیک موقع رول کردن می شکند.
بعدازپخت بلافاصله ازفرکه دراوریدباپارچه تمیزروی ان رابپوشانیدوبگذاریدتاباگرمای خودش نرم شودوازدمابیفتد.بعدازنرم شدن رولت رابرگردانیدوکاغذان راجداکنیدوان راازقسمت رویی روی پارچه تمیزی بگذاریدوبه کمک پارچه رول کنیدوچنددقیقه ای بگذاریدتا حالت بگیرد.سپس ان رابازکرده وخامه بکشیدودوباره رول کنید.
بعدازرول کردن،رولت رادریخچال قراردهید تاکمی سفت شودسپس باچاقوی اره ای خیلی تیزبرش بزنید.
شربت باریاعسل برای زودرنگ گرفتن رولت می نریختین هم مشکلی نیست.
حین رول اگرکناره هاخشک بودن انهاراباچاقوببرین،خامه بین رولت رابهتراست کمی سفت ترفرم دهیدتابرشها بعدازرول تمیزتردرایند.
اگردمای فرتنظیم نیست واحتمال می رودکف رولت بسوزدقالب رایک طبقه بالاتربگذاریدیایک سینی دیگرزیرقالب قراردهید،رولت باپارچه راحت رول می شودونمی شکند مگراینکه زیادازحدپخته وخشک شده باشد.به هیچ عنوان به پارچه نمی چسبدمگراینکه رویه ان نپخته باشدیانگذاشته باشیدباگرمای خودش خنک شده باشد.
من تقریبا ازسیصدگرم خامه استفاده می کنم مقدارخامه سلیقه است ولی چون مقداری خامه جذب رولت می شودکم هم استفاده نکنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/136699/شیرینی-ها--دستور-«رولت»-عالی-و-بازاری
بستن   چاپ