آریا بانو
فوت آشپزی/ فوت و فن درست کردن کوفته
دوشنبه 20 اسفند 1397 - 22:30:54
آریا بانو -
فوت آشپزی/ فوت و فن درست کردن کوفته
k ٢.١
١
بیتوته / کوفته از غذاهای اصلی ایرانی است که مطابق طبع ماست . کوفته علاوه بر این‌که غذایی کامل ، خوشمزه و ساده است درست کردن آن کمی دقت و ظرافت می‌خواهد که همه آشپزان هنرمند ایرانی دارای این دقت و ظرافت هستند . اما درعین حال عنوان کردن چند نکته برای بهتر طبخ کردن این غذا به نظر ضروری آمد که عنوان می‌شود :
1) مواد تهیه شده برای طبخ کوفته‌ها باید کاملاً آب رفته باشند و هیچ اثری از خیسی در آنها وجود نداشته باشد .
2) هنگام مخلوط کردن مواد اولیه کوفته می‌بایستی آنها را خوب ورز دهید تا حالت خمیری و چسبندگی پیدا کند .
3) آب مورد نیاز برای طبخ کوفته باید به حدی باشد که یک لایه نازک آب روی کوفته‌ها را بگیرد .
4) در ابتدای طبخ کوفته در ظرف باید وقتی یک عدد کوفته داخل آب انداختید تا زمانی‌که کوفته دوم را درست کرده و داخل آن می‌اندازید باز باشد ولی بعد از آن در ظرف را بسته و حرارت را متوسط می‌کنیم ولی در پایان طبخ در ظرف را برمی‌داریم و حرارت را کم می‌کنیم تا هم کوفته‌ها مغزپخت شود ، هم آب اضافی آن تبخیر گردد .
5) مقداری پیاز داغ همراه با ادویه به آب کوفته‌ها اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا غذای شما خوش‌طعم‌تر گردد .

http://www.banounews.ir/fa/News/136707/فوت-آشپزی--فوت-و-فن-درست-کردن-کوفته
بستن   چاپ