آریا بانو
سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
دوشنبه 20 اسفند 1397 - 22:30:55
آریا بانو -
سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
٤٨٨
٠
تکناز / چی لازم دارم:
استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
پیاز خلال شده =550گرم
روغن مایع =50 گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
سس سویا=2قاشق
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
آب لیمو= 2 قاشق
چه جوری درست کنم:
پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/136709/سوپ-و-آش--طرز-تهیه-سوپ-پیاز-فرانسوی
بستن   چاپ