آریا بانو
عیدانه/ باقلوای پرچمی قزوینی
دوشنبه 20 اسفند 1397 - 22:30:57
آریا بانو -
عیدانه/ باقلوای پرچمی قزوینی
٩٦٨
٣
سرآشپز پاپیون / مواد اصلی
آرد سفید 1 پیمانه
گلاب 1 قاشق سوپ خوری
آب گرم1 قاشق سوپ خوری
کره آب شده یا روغن جامد1 قاشق سوپ خوری
مواد لازم
پودر بادام 5 پیمانه
پودر پسته3 پیمانه
پودر قند5 پیمانه
زعفران آب کرده3 قاشق سوپ خوری
پودر هل1 قاشق سوپ خوری
مواد شربت :
آب1 پیمانه
شکر1 پیمانه
گلاب2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
زمان تهیه 150دقیقه
زمان پخت 35دقیقه
1
پودر قند و پودر هل را مخلوط کنید. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط کنید. مخلوط پودر قند و پودر هل را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را با پودر پسته، قسمت دیگر را با پودر بادام زعفرانی و قسمت آخر را با پودر بادام ساده مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2
آب، روغن و گلاب را با هم مخلوط کنید، سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را کمی ورز دهید، داخل کیسه فریزر قرار داده و 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
3
فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را به 2 قسمت تقسیم کرده و آنها را باز کنید تا شبیه نان لواش شوند. قالب مستطیل را چرب کرده و یکی از خمیرهای بازشده را کف آن قرار دهید. مواد را به‌صورت لایه‌ای روی هم بریزید. کارتان را با مخلوط زعفرانی شروع کنید. آن را روی خمیر پخش کرده و با گوشت‌کوب بکوبید تا کاملا صاف شود. لایه بعدی را پودر بادام ساده بریزید و مانند لایه قبل آن را خوب پخش کرده و بکوبید.
4
لایه آخر را مخلوط پسته بریزید و به همین روش عمل کنید. روی لایه پسته گلاب بمالید، سپس خمیر دیگر را روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید. با پشت چاقو روی خمیر را طوری خط بیندازید تا خمیر به شکل لوزی‌های کوچک دربیاید.قالب را به مدت 35-30 دقیقه داخل فر قرار دهید.
5
مواد لازم برای شربت را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و قوام بیاید. قالب را فر خارج کنید و روی باقلوا شربت سرد بریزید. بعد از اینکه باقلوا کاملا خنک شد، آن را برش بزنید و سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/136710/عیدانه--باقلوای-پرچمی-قزوینی
بستن   چاپ