آریا بانو
عیدانه/ خاطره دیدوبازدید از بزرگترها با شیرینی مشهدی
دوشنبه 20 اسفند 1397 - 22:30:59
آریا بانو -
عیدانه/ خاطره دیدوبازدید از بزرگترها با شیرینی مشهدی
k ١.٢
٠
سرآشپزپاپیون / مواد اصلی
آرد 300 گرم
پودر قند50 گرم
کره150 گرم
شیر2 قاشق غذا خوری
عسل گرم2 قاشق غذا خوری
وانیل‏1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده)1 عدد
طرز تهیه
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 15دقیقه
1
کره (به دمای محیط ) به همراه پودر قند 3 دقیقه با همزن بزنید.
2
وانیل و زرده ی تخم مرغ رو اضافه کنید و دو دقیقه ی دیگر بزنید.
3
عسل و شیر را اضافه کرده و با قاشق در حد مخلوط شدن هم بزنید.
4
آرد روی مواد کم کم الک کنید و با نوک انگشتان ورز بدید ، از کف دست استفاده نکنید و زیاد وزر ندید چون خمیر به روغن میوفته و شیرینی خشک میشه.
5
آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی داشته باشید و چسبنده نباشد ، امکان دارد چند قاشق آرد اضافه داشته باشید.
6
خمیر حاصل شده را در نایلونی بگذارید و 2 ساعت درون یخچال به آن استراحت دهید.
7
سطح مورد نظر را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر 2 الی 3 میلیمتر با وردنه پهن کنید ، و قالب بزنید.
8
وسط نصف شیرینی ها سوراخ ایجاد کنید ، و آنها را به سینی فر منتقل کنید (کاغذ روغنی کف سینی فراموش نشود)
9
فر را باید از قبل روشن کرده باشید تا به خوبی گرم شده باشد.
10
سینی را در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.
11
مدت زمان لازم برای پخت 15 دقیقه میباشد ، شما کنار فر بایستید و هر شیرینی که لبه اش تغییر رنگ داد را خارج کنید.
12
پس از خنک شدن وسط شیرینی ها مربا یا مارمالاد یا ژله ی بریلو قرار دهید و روی آن کمی عسل بزنید و با هرچیزی روی آن را تزیین کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/136711/عیدانه--خاطره-دیدوبازدید-از-بزرگترها-با-شیرینی-مشهدی
بستن   چاپ