آریا بانو
میز اردور/ ترکیب شیر و سیب می شود یک دسر ژاپنی خوشمزه!
سه شنبه 21 اسفند 1397 - 17:29:06
آریا بانو -
میز اردور/ ترکیب شیر و سیب می شود یک دسر ژاپنی خوشمزه!
٧٩٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
–یک سیب پوست‌کنده و مکعبی خردشده
نصف یا یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای (اندازه‌اش به شیرینی‌پسندی آدم‌ها بستگی دارد)
یک پیمانه شیر سویا یا شیر بادام یا هر شیری که دوست دارید
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت (باید در شیر سرد که بالا گفته شده حل شود)
یک قطره عصاره وانیل (دلبخواه)
یک قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده‌شده
کمی دارچین
چه جوری درست میشه:
1- در دستور اصلی سیب‌های خردشده با کمی روغن نارگیل و شکر تفت‌داده می‌شوند،
اما می‌توانیم بدون روغن هم این کار را بکنیم. شکر را روی سیب ریخته و می‌گذاریم
چند دقیقه‌ای بگذرد تا‌ آب بیاندازد و بعد در قابلمه کوچک تفلون با هم تفت می‌دهیم
تا سیب تقریبا بپزد. شاید کمتر از 10 دقیقه زمان ببرد.
2- زنجبیل رندیده را اضافه کرده و کمی بعد شیر را (قبلا نشاسته را در شیر سرد حل کرده‌ایم)
روی این مخلوط می‌ریزیم و حسابی هم می‌زنیم. محصول در دمای پایین اجاق گاز، آرام آرام سفت می‌شود
و تقریبا شبیه فرنی می‌شود. اینجاست که عصاره وانیل را اضافه کرده،
هم زده و از روی شعله برمی‌داریم و در ظرف مناسب ریخته و کمی روی آن پودر دارچین می‌پاشیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/137008/میز-اردور--ترکیب-شیر-و-سیب-می-شود-یک-دسر-ژاپنی-خوشمزه!
بستن   چاپ