آریا بانو -
غذای ملل/ طرز تهیه سالاد اندونزی
٤١٩
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
سیب زمینی= 500گرم
گوجه فرنگی= 2عدد متوسط
نخود فرنگی پخته= 200 گرم
کالباس= 300 گرم
خیار شور= 300 گرم
سس مایونز= به مقدار لازم
گل کلم پخته شده = 300 گرم
هویج پخته شده= 200 گرم
چطوری درست کنم:
گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید
سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد کنید..سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید.در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.