آریا بانو
میزاردور/ ژله در پوست پرتقال و پاستیل
چهارشنبه 22 اسفند 1397 - 11:57:55 AM
آریا بانو -
میزاردور/ ژله در پوست پرتقال و پاستیل
k ١.٨
٠
کوکپد / مواد لازم برای 4 نفر
1 بسته ژله به طعم دلخواه
2 عدد پرتقال
1 لیوان آبجوش
1 لیوان آب سرد
1 ق.غ ژلاتین
1 ق.غ گلوکز
مراحل 45 دقیقه
ابتدا دو پرتقال رو از وسط نصف میکنیم و با آبمیوه گیری آب پرتقال رو میگیریم. سپس پوسته های پرتقال رو از پوست جدا میکنیم.
ژله رو به روش همیشگی درست میکنیم. ابتدا با آبجوش حل کرده و سپس آب سرد اضافه میکنیم.
پوست پرتقال ها رو در یک کاسه کوچیک میذاریم و ژله ها رو توش میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا ببنده. وقتی که بست پوست پرتقال ها رو از وسط به دو قسمت کنید.
من یکم از ژله م اضافه اومد و اون رو با ژلاتین و گلوکز روی آبجوش بن ماری کردم و توی ظرف سیلیکونی پاستیل ریختم و گذاشتم اونم ببنده و به عنوان پاستیل استفاده شد.

http://www.banounews.ir/fa/News/137163/میزاردور--ژله-در-پوست-پرتقال-و-پاستیل
بستن   چاپ