آریا بانو
عیدانه/ شیرینی بهشتی؛ پای ثابت پذیرایی نوروزی
چهارشنبه 22 اسفند 1397 - 12:36:11
آریا بانو -
عیدانه/ شیرینی بهشتی؛ پای ثابت پذیرایی نوروزی
٣٦٣
٠
دونفره / اگه آشپزی و شیرینی پزی رو دوست دارین پس به نظرم پختن شیرینی های عید توی خونه میتونه یکی از بخش های خیلی لذت بخش عید باشه مخصوصا وقتی بوی محشر این شیرین یا میپیچه توی خونه. در این مطلب طرز تهیه شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های خوشمزه و اصیل، رو براتون میذارم امیدوارم درستش کنین و از طعم و مزه اش لذت ببرین.
چی لازم دارم:
200 گرم آرد سفید
100 گرم پودر قند
100 گرم روغن جامد
25 گرم روغن مایع
1/4 قاشق جایخوری وانیل
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا 2 قاشق مرباخوری زعفران دم کرده
پودر پسته برای تزیین
چطور بپزم:
1- ابتدا روغن جامد که در دمای اتاق کمی نرم شده و پودر قندی که الک کردیم رو با همزن میزنیم تا مخلوطی کاملا سفید و یکنواخت بدست بیاد.
2- حالا وانیل رو اضافه کنین و باز مواد رو با همزن بزنین.
3- در مرحله بعدی آرد رو اضافه کنین.
4- ابتدا موادو کمی با قاشق هم بزنین تا به خورد هم برن.
5- حالا با دست فقط در حد منسجم شدن ورز بدین.
6- در نهایت روغن مایع رو هم اضافه کنین و کمی ورز بدین تا خمیر نرم و منسجم بشه.
7- حالا نیمی از خمیر رو با پودر کاکائو یا زعفران مخلوط کنین و نیمی دیگر رو سفید بذارین تا در نهایت دو رنگ شیرینی داشته باشین.
8- حالا یا مواد رو داخل قیف بریزین و با ماسوره روی کاغذ روغنی شکوفه بزنین یا مثل من گردشون کرده و بعد روشون طرح بدین.
9- در نهایت وقتی همه مواد رو شکل دادین داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردین بذارین و اجازه بدین تا برای 10 الی 12 دقیقه شیرینی ها بپزن. قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر میتونین با پودر پسته تزیینشون کنین. وقتی شیرینی ها رو از فر در میارین هنوز کمی نرمن باید اجازه بدین تا بعد از سرد شدن خودشون رو بگیرن.
10- حالا شیرینی های بهشتی خوشمزه ما حاضرن … نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/137307/عیدانه--شیرینی-بهشتی؛-پای-ثابت-پذیرایی-نوروزی
بستن   چاپ