آریا بانو
رولت پادشاه؛ خوشمزه تر از رولت قنادی
چهارشنبه 22 اسفند 1397 - 20:46:15
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ٢.٢
٠
آخرین خبر / مواد لازم براى کرم:
‎شیر:4پیمانه
‎شکر:5ق غ
‎کاکائو:1ق غ
‎ارد:3ق غ
‎همه این مواد را داخل قابلمه ریخته تا پخته شود،بعد از اینکه اجاق را خاموش کردید،بعد شکلات تلخ: 80 گرم و وانیل :1 بسته ‎کره :1 ق غ خ را به ان اضافه کنید و با همزن برقی 3-4دقیقه خوب مخلوط کنید.(مواد اماده رو کنار میزاریم )
‎برای قسمت پایین ‎بیسکوییت پتی بور:1 بسته
‎کرم شانتی :1 بسته (همون پودر خامه س) از خامه قنادى هم میتونید استفاده کنید
طرز تهیه:
‎بیسکوییت ها را با خردکن خرد کرده و در کف ظرف میریزیم به طوری که یکسان و همه جای ظرف پوشیده بشه ، سپس مواد کرم که از قبل درست کردیم را بر روی بیسکوییت ها میریزیم و پخش میکنیم و به مدت 3-4 میزاریم تو یخچال بمونه ،پس از اون با کرم شانتی با دقت و خیلی نازک روی ان را بپوشونید و دوباره کمى در یخچال میزاریم و بعدبا چاقو نواراى یکسان برش زده و به کمک ی کفگیر ب آرومى رول میکنیم
کرم شانتی: کرم شانتی یک کرم ترکیه ای است که در فروشگاه های لوازم قنادی به صورت پودر وجود دارد که برای آماده سازی لازم است با شیر میکس شود.کرم شانتی در مقایسه با خامه فرم گرفته چربی کمتری دارد و در نتیجه رژیمی تر است.از این کرم می توان برای تهیه کیک و شیرینی تر و انواع دسر استفاده کرد.
اینستاگرام آشپزی سانی

http://www.banounews.ir/fa/News/137490/رولت-پادشاه؛-خوشمزه-تر-از-رولت-قنادی
بستن   چاپ