آریا بانو -
غذای اصلی/ با وجود «پیراشکی
سیب زمینی»، خوراک تکراری نخورید!
٩٨٧
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
کره 3 قاشق غذا خوری
آب گرم 1.5 لیوان
مخمر فوری 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
آرد 4 لیوان
روغن 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی 6 عدد
چطور بپزم:
1-
سیب زمینی ها را
پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی
سیب زمینی ها پوشانده شود ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا
سیب زمینی ها بپزند سپس
سیب زمینی ها را بکوبید تا نرم شوند.
2- کره و
روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ،
پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا
پیاز نرم و طلایی شود سپس مخلوط
پیاز داغ و کره را با
سیب زمینی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3- برای تهیه خمیر مخمر خشک را داخل کاسه ای بریزید و آب گرم را اضافه کنید ، مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید سپس
روغن و مخلوط آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
4- خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید و 1
ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.
5- روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید
6- خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری از مایه
سیب زمینی داخل خمیر بگذارید
7- و خمیر را از وسط تا کنید ، لبه های خمیر با فشار دست به هم بچسبانید.
8- داخل قابلمه
روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهای
سیب زمینی را اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید
9- پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا
روغن اضافی شان برود سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/137496/غذای-اصلی--با-وجود-«پیراشکی-سیب-زمینی»،-خوراک-تکراری-نخورید!