آریا بانو
شیرینی ها/ شیرینی بادام زمینی فوری
پنجشنبه 23 اسفند 1397 - 04:03:19
آریا بانو -
شیرینی ها/ شیرینی بادام زمینی فوری
k ١.١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
کره بادام زمینی 1/2 پیمانه
شکلات (چیپس ، تخته ای یا هر شکل دلخواه) به مقدار لازم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
کره 1/2 پیمانه
شکلات سفید 100-50 گرم
شکر قهوه ای 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری
آرد 1,1/3 پیمانه
چطوری درست کنم:
1- ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.یک ظرف آب نیز داخل فر قرار دهید تا حرارت آن معتدل شود.
2- کره را به دمای اتاق رسانده و آن را با شکر قهوه ای مخلوط کنید و با همزن به خوبی یکدست کنید.تخم مرغ را نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید و بعد آن را به همراه کره بادام زمینی به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید.
3- آرد،بکینگ پودر و وانیل را مخلوط کرده و 2بار الک کنیدو آنها را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
4- قالب های مناسبی را انتخاب کرده و آنها را با کره چرب کنید.داخل هر قالب به میزان 2سوم آن خمیر ریخته و قالب را داخل فر قرار دهید.
5- حدود 10تا 12دقیقه بعد شیرینی را از فر خارج کنید.روی هر شیرینی مقداری شکلات سفید رنده کنید و یک تکه شکلات تخته ای قرار داده و با دست آن را بفشارید.
6- 15دقیقه شیرینی را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود سپس به وسیله چاقو چرب شده آن را از قالب جدا کنید.
سایر نکات
طرز تهیه این شیرینی فوق العاده سادست و در عین حال هم بسیار خوشمزست.دستور تهیه این شیرینی طوریه که حتی مبتدی ترین افراد هم از پس پختش برمیان!
1)بهترین دمای فر برای گرم کردن و پخت شیرینی دمای 180درجه سانتی گراد است.
2)در صورت تمایل به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید یا آنکه نیمی از آن را شکر قهوه ای و نیمی از آن را شکر سفید بریزید.
3)در صورت تمایل مقداری فندق چرخ شده هم به مواد اضافه کرده و روی آن شکلات فندقی قرار دهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/137614/شیرینی-ها--شیرینی-بادام-زمینی-فوری
بستن   چاپ