آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه خورش مکزیکی
پنجشنبه 23 اسفند 1397 - 10:11:40
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه خورش مکزیکی
٢٤٤
٠
بیتوته / مواد لازم برای خورش مکزیکی :
سینه‌ مرغ بزرگ 1 عدد
پیاز بزرگ و خردشده 1 عدد
سیر خردشده 2 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
روغن به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب جوش 2 پیمانه
طرز تهیه خورش مکزیکی :
ابتدا روغن را داخل قابلمه ای متوسط ریخته حرارت می دهیم و ابتدا پیاز و سپس سیر را با هم سرخ می کنیم و بعد از پنج دقیقه تفت دادن فلفل دلمه ای سبز را به آن اضافه کرده و با هم سرخ می کنیم.
سپس سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده با نمک و فلفل مزه دار کرده به مواد در حال سرخ شدن اضافه می کنیم.
همین طور که مرغ را تفت می دهیم زردچوبه، کاری و پودر موسیر را به آن اضافه می کنیم و مدام تفت می دهیم تا همه مواد یک دست سرخ شود.
در مرحله‌ آخر آب جوش اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا رب کاملا داخل غذا حل شود.
در قابلمه را ببندید، شعله زیر قابلمه راو کم می کنیم می گذاریم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و سس بدست آمده غلیظ شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/137689/غذای-اصلی--طرز-تهیه-خورش-مکزیکی
بستن   چاپ