آریا بانو
سوپ و آش/ «آش خیار چمبر» را مهمان اراکی های عزیز باشید
پنجشنبه 23 اسفند 1397 - 16:53:16
آریا بانو -
سوپ و آش/ «آش خیار چمبر» را مهمان اراکی های عزیز باشید
٢٨٢
١
ایران کوک / چی لازم دارم:
خیار چمبر 1 کیلو
گوشت 200 گرم
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
سیر 10 حبه
پیاز 3 عدد
گندم 1 لیوان
عدس 1 لیوان
نان خشک 2 قاشق غذاخوری
کشک 1 لیوان
نمک و فلفل مقدار لازم
چطور بپزم:
عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس عدس و گندم را بهمراه 3 لیوان اب درون قابلمه بریزید و بپزید.
گوشت را چند تکه کنید و با 1 عدد پیاز خرد شده تفت دهید سپس 3 لیوان اب بریزید و بگذارید گوشت بپزد ، وقتی اب گوشت به 1/3 کاهش یافت میتوانید عدس و گندم پخته شده را به گوشت اضافه کنید.
خیار چمبرها را پوست بگیرید و نصف کنید سپس تخم های خیار را خارج کنید ، خیارها را مانند کرفس حلقه ای خرد کنید ، درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید سپس خیارهای خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شوند ( له نشوند ).
2 عدد پیاز و سیرها را خرد کنید و در روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند ، نعنا خشک را نیز جداگانه در مقداری روغن حدود 1 دقیقه تفت دهید و کناری بگذارید.
خیارهای تفت داده ، نان خشک ، نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد میتوانید نمک ، فلفل و کشک را اضافه نمائید ، 5 دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارید ، آش را در ظرف بکشید و روی ان را با نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/137766/سوپ-و-آش--«آش-خیار-چمبر»-را-مهمان-اراکی-های-عزیز-باشید
بستن   چاپ