آریا بانو
عیدانه/ شیرینی نعلی یا اشکی؛ پای ثابت نوروز
جمعه 24 اسفند 1397 - 00:14:04
آریا بانو -
عیدانه/ شیرینی نعلی یا اشکی؛ پای ثابت نوروز
k ١.٣
٠
آخرین خبر / شیرنی نعلی یکی از شیرینی های ساده وبسیار خوشمزه و مخصوص عید نوروز است.در اینجابا طرز تهیه ی شیرینی نعلی شکلی خوشمزه آشنا شوید.
چی لازم دارم:
1)کره یا روغن جامد 70 گرم
2)پودر قند 50گرم
3)آرد70گرم
4)تخم مرغ 1عدد کامل
چطور بپزم:
آرد رو الک میکنیم میزاریم کنار .حالا روغن وپودر قند و هل رو اینقدر هم میزنیم تا پف کنه.وسبک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم ومجددا خوب هم میزنیم .
ودر نهایت آرد رو داخلش الک میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم زیاد ورز ندین وگرنه به روغن میوفته و هنگام پختن ترک ورمیداره وخشک میشه.
خمیر رو داخل نایلون گذاشته و در یخچال نیم ساعت استراحت میدیم.فر رو ازقبل با 170درجه روشن میکنیم.کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده.
ازخمیر گلوله هایی برمیداریم به صورت لوله ای شکل میدیم وانتهای دوطرف رو بهم وصل میکنیم تا شبیه اشک بشه .
بعد در سینی فرچیده و به مدت15تا25 دقیقه اجازه میدیم بپزه.وقتی ازفر خارج کرئیم بهشون دست نمیزنیم تا خنک بشن.
انتهای هر اشک رو داخل شکلات آب شده وبعد داخل پودر نارگیل یا پودر پسته میزنیم.
خودم داخل موادش 1قاشق مربا خوری زعفران آب شده غلیظ هم ریختم و هم خوش رنگتر میشه.
شیرینیارو قالب زدم .به اینصورت که خمیر بین دوتا نایلون فریزر پهن کردم با وردنه صافش کردم اول با قالب اشک بزرگ زدم بعد با قالب اشک کوچولو وسط اشک بزرگ رو خالی کردم.
وداخل سینی فر قرار دادم اینجوری مرتب تر در میاد.
شیرینی اشکی تا1ماه جای خنک قابل نگه داریه خیلی هم خشک نیست.
32عدد شیرینی با این مواد بدست اومد.
این شیرینی بدون فر هم میشه پخت دقیقا با همون کیفیت فر.
این نکات را رعایت کنید:
تابه رژیمی حتما بدون واشر باشه.زیر تابه رژیمی حتما شعله پخش کن بذارین.
حرارت ملایم باشه وحدودا نیم ساعته آمادهس شایدم کمتر.
کف تابه دولایه کاغذ روغنی بندازین.

http://www.banounews.ir/fa/News/137878/عیدانه--شیرینی-نعلی-یا-اشکی؛-پای-ثابت-نوروز
بستن   چاپ