آریا بانو -
k ١.٥
٠
آخرین خبر / مواد لازم 🔽
تخم مرغ 🔹1 عدد
شکر 🔹3 ق غ
وانیل 🔹نوک ق غ
روغن مایع 🔹3 ق غ (مخصوص پختنی جات باشه بهتره)
آب یا
شیر 🔹5 ق غ (من طعم
شیر رو زیاد دوس نداشتم آب ریختم.
آرد سفید 🔹7 یا 8 ق غ(من اول 6 تا زدم دیدم مواد غلیظ نیس،یکم دیگه اضافه کردم)
بکینگ پودر 🔹 نصف ق چ
پودر کاکائو 🔹3 ق غ
طرز تهیه 🔻
اول از همه تخم مرغ و وانیل و شکر رو قاطی میکنیم و با همزن دستی کلی هم میزنیم تا شکر حل بشه ، حل که شد
روغن و آب رو به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کف کنه ، بعد آرد رو کم کم الک کرده و اضافه میکنیم ، بکینگ پودر هم حتما با آرد اضافه میکنیم و بعد با همزن دستی هم میزنیم تا مواد یکدست بشه،سر آخر مواد رو به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و به یکیش پودر کاکائو اضافه و هم میزنیم،فنجون هامون رو آماده میکنیم داخلش رو
روغن میزنیم حسابی و یه لایه مواد
کیک کاکائو و یه لایه مواد
کیک وانیلی ریخته ، سعی کنین یک بند انگشت فنجون خالی بمونه،یه قابلمه رو یک بند انگشت آب بریزین بزارین جوش بیاد بعد درش رو دم کنی بزارین،جوش که اومد فنجون هارو بزارین داخلش ، شعله رو کم کنین ، درشو بزارین،نیم
ساعت درشو اصلا ورندارین،بعد درشو بردارین ، فنجون هارو داخل آب سرد بزارین تا
کیک راحت از فنجون جدا بشه.🤗