آریا بانو
شیرینی ها/ طرز تهیه «کرابیه چنگالی»
شنبه 25 اسفند 1397 - 21:24:07
آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه «کرابیه چنگالی»
٣١٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
کره به دمای محیط رسیده ٢٠٠گرم
روغن مایع نصف لیوان
ماست شیرین یک ق غ خ
تخم مرغ یک عدد
پودر قند یک سوم لیوان
وانیل نصف ق م خ
آرد سفید چهار تا چهارونیم لیوان
____________
مواد میانی
گردو یک لیوان
نصف لیوان کشمش
خرما خشک 15عدد
دارچین یک ق چ خ
چطوری درست کنم:
همه ی این مواد رو‌بامیکسر،میکس کنید و کنار بذارید.
برای خمیر،کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا پودر قند آب بشه،تخم مرغ رو اضافه می کنیم و هم میزنیم،وانیل و ماست،روغن مایع رو هم اضافه می کنیم و هم میزنیم،آرد رو الک منید و کم کم به مواد اضافه کنید و با نوک انگشت به آرومی ورز بدید(نباید مثل نون ورز بدید وگرنه به روغن میوفته)تا خمیر به دستتون نچسبه .خمیر که آماده شد به اندازه ی توپکهای کوچک(از گردو کوچیکتر )بردارید و مثل فیلم رو چنگال بذارید و از مواد میانی داخلش بذارید و رول کنید و روی کاغذ روغنی بچینید و توی فر که از قبل با دمای 175 درجه
گرم شده بذارید تا زیر شیرینی طلایی بشه،شیرینی که خنک‌شدروش پودر قند بپاشید.....
می تونید این شیرینی رو تو‌تابه هم بپزید،تو تابه کاغذ روغنی پهن کنید،بذارید رو شعله ی کم تا تابه داغ داغ بشه،شیرینی ها رو بچینید تو تابه و دربش رو بذارید ،شعله پخش کن هم بذارید ،10تا 12دقیقه بعد چک کنید اگر زیر شیرینی ها طلایی شده بود پخته....
این خمیر حدود 100تا شیرینی میده🤗

http://www.banounews.ir/fa/News/138647/شیرینی-ها--طرز-تهیه-«کرابیه-چنگالی»
بستن   چاپ