آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه «چلمه کباب»
شنبه 25 اسفند 1397 - 23:10:20
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه «چلمه کباب»
٢١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
مواد لازم خورشت چلمه کباب :
مرغ محلی ................. 1 عدد
مغز گردو ................... 400 گرم
پیاز بنفش .................. 4 عدد
رب آلوچه ................... 2 قاشق غذاخوری + مقداری برای مارینه کردن تکه‌های مرغ
کره ........................... 3 قاشق غذاخوری
آب ............................ 1 لیوان
نمک .......................... به مقدار لازم
فلفل سیاه .................. به مقدار دلخواه
.
مواد لازم پلو :
برنج .......................... 4 پیمانه
آب ............................ به مقدار لازم
نمک .......................... به مقدار لازم
زعفران ...................... به مقدار لازم
.
مواد لازم ته_دیگ :
آرد ........................... 1 لیوان
ماست ....................... 2 قاشق غذاخوری
کره .......................... 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ................... 1 عدد
نمک ......................... به مقدار لازم
چطوری درست کنم:
تمام تکه‌های #مرغ را به #نمک ، #فلفل_سیاه و #رب #آلوچه آغشته کرده و در #ظرف مناسبی می‌‌ریزیم و درِ ظرف را گذاشته و به مدت 1تا 2 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ‌ها #مزه_دار شود. مغز #گردو و #پیاز ها را به صورت جداگانه چرخ می‌کنیم. پیازهای چرخ کرده را در صافی ریخته و آبِ اضافه‌ی آن را می‌گیریم. گردو و پیاز چرخ کرده را درون ظرف مناسبی ریخته و #رب_آلوچه ، نمک و #فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود سپس تکه‌های مرغ #مارینه شده و #آب و #کره را به آن اضافه کرده و ظرف را روی #شعله ی #اجاق قرار می‌دهیم تا به جوش آید سپس شعله‌ی اجاق را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم #خورش به آرامی بپزد تا جا افتاده و به #روغن بیفتد. برای تهیه‌ی #پلو ی #زعفرانی ، آب و نمک را در قابلمه‌ی مناسبی ریخته و روی شعله‌ی اجاق قرار می‌دهیم تا به جوش آید سپس برنجِ از قبل شسته شده را به آب در حال جوش اضافه کرده و با توجه به نوع و جنس برنج، آن را آبکش می‌کنیم. برای تهیه‌ی #خمیر ته‌دیگ، در ظرف مناسبی #تخم_مرغ ، #ماست ، نمک و کره‌ی نرم را به خوبی با هم می‌زنیم تا یکدست شود و #آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم سپس خمیر آماده شده را کف قابلمه‌‌ای که می‌خواهیم #برنج را در آن دم کنیم و کف آن مقداری روغن مایع ریخته‌ایم، می ریزیم. برنج آبکش شده را روی خمیر ته‌دیگ ریخته و مقدارب روغن اضافه می‌کنیم. #زعفران دم شده را روی سطح برنج ریخته و برنج را به مدت یک ساعت، دم می‌کنیم. پلو ، ته‌دیگ و خورشت را به صورت دلخواه در ظرف می‌کشیم و #سرو می‌کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/138689/غذای-اصلی--طرز-تهیه-«چلمه-کباب»
بستن   چاپ