آریا بانو
غذای ملل/ ماهی با سس انار؛ غذای محبوب گرجستان
دوشنبه 27 اسفند 1397 - 10:45:09
آریا بانو -
غذای ملل/ ماهی با سس انار؛ غذای محبوب گرجستان
٤٥
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
ماهی قزل آلا یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم گشنیز و پودر سیر به میزان لازم
آب انار 1 پیمانه
رب انار 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
ماهی را با نمک، فلفل، تخم گشنیز و پودر سیر مزه دار کنید.
آن گاه رویش را بپوشاند و بمدت 5 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس آب انار و رب انار را در ظرف مناسبی بریزید و بمدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سس اندکی غلیظ شود.
حالا ماهی ها را در سینی فر چربکرده قرار دهید و به مدت تقریبی 20- 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
اینک سس انار را روی ماهی بریزید و آن را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید.
یادآوری
در صورت تمایل می توانید برای خوشمزه تر شدن سس، مقداری پودر گلپر به آن بیفزائید.
در صورت تمایل میتوانید ماهی را سرخ کنید و به مدت تقریبی 5-10 دقیقه درون سس انار روی حرارت بگذارید تا ماهی بیشتر عطر و طعم سس را به خود بگیرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/139309/غذای-ملل--ماهی-با-سس-انار؛-غذای-محبوب-گرجستان
بستن   چاپ