آریا بانو
گوشت و بادمجان کبابی؛ ترکیبی هوس انگیز برای همه
دوشنبه 27 اسفند 1397 - 21:40:19
آریا بانو -
گوشت و بادمجان کبابی؛ ترکیبی هوس انگیز برای همه
٤٢٦
٠
فوت و فن / حتی آن‌هایی که گوشت قرمز دوست ندارند نیز از خوردن کبابی به این تردی لذت خواهند برد.
تعداد: 4 نفر
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان خواباندن در مواد: 20 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
چی لازم دارم:
500 گرم گوشت بره
نصف قاشق چایخوری پودر رازیانه
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
نمک
دو عدد بادمجان متوسط
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری برگ‌های تازه ریحان
4 عدد نان تست
¼ پیمانه پنیر فتا
یک عدد بیمو (4 قاچ شده)
چطور بپزم:
1- سیخ‌های چوبی را در آب قرار دهید تا خیس بکشند. گوشت‌های فیله بره را نیز به مکعب‌های دو سانتی‌متری برش دهید. درون یک کاسه به آنها، نمک، فلفل قرمز خرد شده و پودر رازیانه بزنید و با دست ورز دهید تا به همه جای گوشت‌ها برسد.
2- بادمجان‌ها را از طول به ورقه‌های نازک برش دهید. روی آن‌ها نمک بپاشید و داخل دستمال کاغذی حوله‌ای بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شوند. 20 دقیقه بگذارید بمانند. در این فاصله، کباب‌پز را روشن کنید.
3- در یک کاسه، نعنا، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نوک انگشت نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. روی بادمجان‌ها روغن زیتون بمالید. روی نان‌ها نیز روغن زیتون بمالید و کنار بگذارید.
4- گوشت‌ها را به سیخ بکشید. آن‌ها را به همراه بادمجان و نان‌ها روی کباب‌پز بگذارید. آن‌ها را مرتب برگردانید تا همه جای گوشت‌ها به خوبی پخته شوند. نان و بادمجان‌ها را نیز به محض طلایی شدن از روی حرارت بردارید.
5- 4 تا 6 لایه بادمجان را در هر بشقاب بچینید. روی آن‌ها یک یا دو سیخ کباب بگذارید. روی آن‌ها از سس نعنا بریزید و در آخر، فتا‌های خرد شده را اضافه کنید.
6- این غذا را با نان‌های تست شده، گرم و به همراه یک قاچ لیموترش سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/139489/گوشت-و-بادمجان-کبابی؛-ترکیبی-هوس-انگیز-برای-همه
بستن   چاپ