آریا بانو
شیرینی ها/ «فوندانت مارشمالو»، برای تزئین رویه انواع کیک و شیرینی
دوشنبه 27 اسفند 1397 - 21:40:26
آریا بانو -
شیرینی ها/ «فوندانت مارشمالو»، برای تزئین رویه انواع کیک و شیرینی
٣١٧
٠
برترین ها / چی لازم دارم:
150 گرم مارشمالو
2 قاشق غذاخوری آب
5 پیمانه پودر قند
2 قاشق چای‌خوری گلیسیرین خوراکی
روغن جامد قنادی به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
1. مارشمالو را به همراه آب و گلیسیرین روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید تا نرم و یکدست شود . سپس دست خود را با روغن جامد چرب نموده و پودر قند را کم‌کم اضافه کنید و با دست ورز دهید به حدی که خمیر به دست نچسبد . در حین این کار باید مرتب دستتان را چرب کنید .
2. این خمیر را درون پلاستیک استراحت داده و هر بار خواستید استفاده کنید یک تکه از آن را جدا کرده و دوباره با دست چرب ورز دهید . می‌توانید این خمیر را به رنگ‌های مختلف دربیاورید . برای این کار از رنگ‌های ژله‌ای استفاده کنید .
3. برای تهیه‌ مینی رزهای شکری از خمیر به‌اندازه‌ یک فندق برداشته ، نوار کرده و با وردنه نازک‌کنید و از قسمت پایین به سمت بالا لوله کنید . این رزهای کوچک را در کنار هم برای تزیین کاپ کیک استفاده کنید .

http://www.banounews.ir/fa/News/139495/شیرینی-ها--«فوندانت-مارشمالو»،-برای-تزئین-رویه-انواع-کیک-و-شیرینی
بستن   چاپ