آریا بانو
عصرانه/ تاتلی شانه؛ شیرینی جدید برای عید
دوشنبه 27 اسفند 1397 - 21:40:34
آریا بانو -
عصرانه/ تاتلی شانه؛ شیرینی جدید برای عید
٧٨٦
٠
ایران / چی لازم دارم:
آرد 2 تا 2و نیم پیمانه
کره 150 گرم
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر یا ماست یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
مغز پسته و مغز گردو خرد شده به میزان لازم برای مواد میانی
مواد شربت:
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ 3 قاشق
آب لیموترش نصف قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
برای شربت همه مواد را مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا قوام بیاید.
تخم مرغ، کره، وانیل، پودر قند و پودر نارگیل را خوب مخلوط کنید. آرد سمولینا را به همراه بیکینگ پودر روی مواد الک کنید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاید. از خمیر اندازه گردو بردارید. خمیر را باز کرده و از مواد میانی، وسط خمیر ریخته و اطراف آن را جمع کنید. شیرینیهای آماده را داخل یه سینی یا قالب مستطیل که کمی گود باشد با کمی فاصله بچینید. بعد روی همه زرده تخم مرغ زده و یک بادام یا پسته را که به عسل آغشته کردهایم را روی آنها بگذارید. شیرینیهای آماده را در فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد به مدت 25تا 30 دقیقه بپزید. بعد از فر خارج کنید و شربت ولرم را روی تاتلیهای داغ ریخته و بگذارید یک شب در یخچال بماند تا شربت به خورد آن برود.

http://www.banounews.ir/fa/News/139499/عصرانه--تاتلی-شانه؛-شیرینی-جدید-برای-عید
بستن   چاپ