آریا بانو -
برنج 3 لیوان شوید تازه ریز خرد شده 3 لیوان سیر 3 حبه زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری نمک و
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را در مقداری آب ولرم به مدت 30 دقیقه خیس دهید و پس از این مدت بهمراه مقداری نمک و چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نرم شود سپس با آب سرد آبکشی کنید ( زمانی
برنج را آبکش کنید که وقتی
برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف
برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).
ته قابلمه ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید و لایه لایه داخل قابلمه را با
برنج و شوید خرد شده پر کنید ، در انتها سیرها را خرد کنید و لابلای
برنج قرار دهید ، حرارت را زیاد کنید تا
برنج کمی بخار کند سپس نصف لیوان آب را بهمراه چند قاشق ورغن و زعفران دم کرده به
برنج اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا
برنج به آرامی دم بکشد ، پس از پخت
برنج را در ظرف بکشید و سرو کنید.
به همراه این
برنج میتوانید ماهی ، میگو ، گوشت و مرغ و … سرو کنید ، در
صورتی که شوید تازه در اختیار ندارید از 3 قاشق غذاخوری شوید خشک استفاده کنید.