آریا بانو
غذای اصلی/ «کلوچه گوشت»، غذایی خوشمزه و آسان با ساندویچ ساز
سه شنبه 28 اسفند 1397 - 10:33:55
آریا بانو -
غذای اصلی/ «کلوچه گوشت»، غذایی خوشمزه و آسان با ساندویچ ساز
٣
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
برای خمیر کلوچه:
تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : نصف پیمانه
ماست : نصف پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده : مقداری
آرد : یک پیمانه سرخالی
نمک : یک قاشق مربا خوری
آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم
کنجد : مقداری
مواد لازم برای میان کلوچه:
پیاز ریز شده : 2 عدد
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
سیر ریز شده : 3 حبه
فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک
ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
هویج رنده شده : یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
ادویه دلخواه : مقداری
چطور بپزم:
پیاز رو تفت بدید ، سیر رو بهش اضافه کنید ، بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بدید بعد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده 10 دقیقه تفت دهید درانتها ریحان رو افزوده مخلوط کرده ازرو حرارت بردارید.
تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب هم بزنید بعد روغن رو بهش اضافه کنید ، ماست و بیکینگ پودر رو هم با هم مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید درانتها آرد وعفران رو افزوده خوب مخلوط کنید خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی خواهد داشت
ساندویج ساز رو گرم کنید ، نیازی نیست که چربش کنید ، کمی کنجد تو خببرههاش بریزید
تو هرخونه یه قاشق از خمیر بریزید
روی هر کدوم یه قاشق ازمایع گوشتی بریزید
مجددا روی اونها یه قاشق خمیر بریزید و روروشن کنجد بپاشید
ساندویج ساز رو ببندید و حدود سه دقیقه کلوچه هار و بپزید ، شاید کمی بیشتر یا کمتر بسته به اینکه بخواهید چقدر سرخ بشه زمان ببره

http://www.banounews.ir/fa/News/139576/غذای-اصلی--«کلوچه-گوشت»،-غذایی-خوشمزه-و-آسان-با-ساندویچ-ساز
بستن   چاپ