آریا بانو
فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی
سه شنبه 28 اسفند 1397 - 22:35:41
آریا بانو -
فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی
٣٣٦
٠
نمناک / در این مقاله به بررسی این نکات میپردازیم:
همیشه به ازای هر یک پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر نیاز است ( هردو با هم الک شوند سپس اضافه شوند).
برای پخته شدن کیکتان باکیفیت ترین مدل ممکن ، سعی کنید کیکتان در طبقه متوسط فر قرار دهید و قبل از پخت کیک و …. باید فرتان داغ شود که همه این ها زمان های مختلف دارد.
نکات مهم و ضروری در پخت و تهیه کیک و شیرینی
شیرینی خشک را حتما داخل ظرف در دار بگذارید و بین کاغذ روغنی بگذارید.
تخم مرغ مورد استفاده باید حداقل ٦٠ کرم باشد.
استفاده همزمان پودر کاکائو و هل اشتباه است.
هر زمان از زرده تخم مرغ استفاده کردید حتما از اسانس وانیل هم استفاده کنید.
در هنگام هم زدن تخم مرغ درجه همزن را روی متوسط بگذارید.
تمام مواد مورد استفاده در کیک را یک ساعت قبل از پخت بیرون بگذارید تا همه ، هم دما شوند.
اگر میخواهید سفیده تخم مرغ هم بزنید حتما تیغه ها کاملا خشک و تمیز و حتما در یک جهت هم بزنید.
آرد سفید همیشه باید *٣بار* الک شود و حتما از آرد نول قنادی استفاده شود و پیشنهاد می شود آرد مخصوص قنادی را از لوازم قنادیخوشه آنلاین خریداری کنید.
اگر درِ فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت کیک نگذشته باشد باز کنیم ، پف کیک ما میخوابد.
مایه خمیر:
یکی از اصلی ترین مواد برای به عمل آمدن نان شماست ، توصیه به استفاده از مایه خمیر خشک است به شرطی که حتما به تاریخ مصرف آن توجه شود و تازه باشد که میتوانید از لوازم قنادی خوشه آنلاین تهیه بفرمایید
آب :
مقداری که قرار است در آن استفاده کنید بسیار مهم است و نکته مهم دیگری که هست این است که حتما آب یا هر مایعی که میخواهید به مایه نانتان اضافه کنید ، به تدریج اضافه کنید تا خمیر بافت خود را پیدا کند ، به دمای آب توجه کنید ، معمولا دمای مناسب (حدودا) بین 43 تا 48 درجه هست ( بستگی به استفاده از مایه خمیر دارد ، اگر در مایه نانتان از مایه خمیر استفاده نکنید باید دمای آب شما بین 48 تا 54 درجه باشد ، تمام این درجه ها بیشتر بر اساس تجربه است.
آرد:
آرد شما حتما باید مناسب تهیه نان باشد آرد های سفید و سبوس دار کامل مناسب نیستند ، زیرا که این دسته از ارد ها از ورآمدن آرد جلوگیری میکنند ( پیشنهاد ما این است که از نانوایی ها آرد مناسب را تهیه کنید ) .
چربی ها:
روغن ها و کره هایی که در نان استفاده میکنید باعث نرمی بیشتر نان و در نتیجه طعم بهتر نانتان میشوند ، نان هایی که در آن ها از از روغن استفاده شده از رطوبت بیشتری برخوردارند ( توجه کنید که از کره های کم چرب استفاده نکنید زیرا باعث پف نکردن نانتان میشوند )
تخم مرغ :
استفاده از تخم مرغ باعث بهتر شدن طعم و رنگ نان شما میشود.
شکر:
اگر در مایه نانتان از کمی شکر استفاده کنید باعث ورآمدن کیک و پف کردن آن میشود ، سعی کنید ظرف رو کاملا خشک کنید و ظرفتون به هیچ وجه خیس نباشه و همزن شما نباید چرب باشه
برای اینکه نان شیرینی شما از قالبتون جدا بشه یک پارچه را داخل آب خیلی داخل فرو کنید و دور قالبتون بپیچید و چند دقیقه صبر کنید تا نان تون از قالب جدا بشه و اگر سفیده تخم مرغ هم میزنید به هیچ وجه بیش از حد هم نزنید ( کیک شما خشک میشود )
سعی کنید قالب کیک را از قبل گرم کنید تا بعد از پخت راحت تر جدا شود.
روغن ، شکر و یا زرده را زیاد هم نزنید ( کیک شما سفت میشود )
قبل از مصرف روغن اجازه بدهید آن آب شود.
سفیده تخم مرغ را با یک قاشق پودر قند مخلوط کنید تا پف آن نخوابد
اگر همزن دستی دارید و میخواهید سفیده تخم مرغ هم بزنید برای اینکه زودتر سفت شود کمی آرد و چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
از آرد بیشتر از شکر استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/139781/فوت-آشپزی--نکات-قبل-از-پخت-کیک-و-شیرینی
بستن   چاپ