آریا بانو
عصرانه/ طرز تهیه دسر پان اسپانیا
جمعه 2 فروردين 1398 - 17:13:51
آریا بانو -
عصرانه/ طرز تهیه دسر پان اسپانیا
٣٢٢
١
سوران / چی لازم دارم:
بیسکویت پتی بور 1-2 بسته
کره 50 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شیر شیر 1 لیتر
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 لیوان
تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 1/2 پیمانه
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
خامه 150 گرم
چه جوری درست میشه:
دسر پان اسپنیا یکی از خوشمزه ترین دسرهای بین المللی هست ، دسری لذیذیه که با کمترین هزینه تهیه میشه .
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.
البته من طعم بیسکویت را زیاد دوست ندارم به جای آن یک ردیف موز و گردو چیدم که خیلی هم خوشمزه شد.
همینطور لایه ها را تا چند طبقه ادامه دهید هر چه ارتفاع این دسر بیشتر باشد از لحاظ کیفیت بهتر است در آخر روی بیسکویت ها را شکلات رنده شده بریزید و روی آن را سلفون بکشید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال گذاشته تا مزه کرم به خورد بیسکویت ها برود.
این دسر هرچی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه من تا 6 ساعت هم تو یخچال گذاشتم و عالی شده !

http://www.banounews.ir/fa/News/140858/عصرانه--طرز-تهیه-دسر-پان-اسپانیا
بستن   چاپ