آریا بانو
سوپ و آش/ آش گوشواره آذربایجان
جمعه 2 فروردين 1398 - 17:13:51
آریا بانو -
سوپ و آش/ آش گوشواره آذربایجان
٢٧٥
٠
نمناک / چی لازم دارم؟
مواد لازم برای خمیر
تخم مرغ : یک عدد
نمک : نصف قاشق چای‌خوری
آب : یک دوم پیمانه
آرد : 3 پیمانه
مواد لازم برای برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی)
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز رنده شده : یک عدد
زرد چوبه : مقداری
نمک و فلفل: به‏ میزان لازم
مواد لازم برای برای آش
رب‏ گوجه ‏فرنگی: 2 قاشق ‏غذاخوری
کره: 50 گرم
آب : 4 لیوان
نخود : یک پیمانه
جعفری و گشنیز : برای تزیین
نعنا خشک : یک قاشق‏ غذاخوری
سرکه : یک چهارم پیمانه
پیاز نگینی : یک عدد
چه طوری بپزم؟
تخم ‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کنید و آرد را کم‏کم به آن بیفزایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید.
طرز تهیه مواد میانی:
گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت
کوفته ریزه‏هایی به اندازه یک فندق درست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می ‏توان به گوشت زردچوبه نیز اضافه کرد.
طرز تهیه گوشواره:
خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آنرا به قطر 2 میلی‏متر باز کنید. با چاقو مربع‏های 2 در 2 سانتی‏ ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید.
طرز تهیه آش گوشواره:
رب گوجه ‏فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت ‏دهید و آب اضافه ‏ کنید تا جوش بیاید بعد گوشواره‏ها را بریزید، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه کنید بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه کنید و آش را در ظرف بکشید روی آنرا با جعفری تزیین می ‏کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/140859/سوپ-و-آش--آش-گوشواره-آذربایجان
بستن   چاپ