آریا بانو
عیدانه/ با پیراشکی دانمارکی دورهمی نوروز را شیرین کنید
شنبه 3 فروردين 1398 - 15:05:00
آریا بانو -
عیدانه/ با پیراشکی دانمارکی دورهمی نوروز را شیرین کنید
٥٧
٠
ایران / چی لازم دارم:
آرد 2.5 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
شیر یک قاشق غذا خوری
خمیر مایه فوری یک قاشق غذا خوری
شکر 3 قاشق غذا خوری
آب یک‌چهارم پیمانه
نمک به مقدار لازم
وانیل‏ یک‌چهارم قاشق چایخوری
شیر یک چهارم لیوان
شکر 3 قاشق غذا خوری
آرد 2.5 پیمانه
وانیل ‏ یک‌چهارم قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
آب و یک قاشق چایخوری آرد و شکر رو مخلوط می‌کنیم و خمیر مایه را به آن اضافه کرده 10دقیقه به آن استراحت می‌دهیم تا عمل بیاد. تخم مرغ، شکر، وانیل، نمک، شیر و روغن را با هم خوب مخلوط کرده و در آخر خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس کم کم آرد را به مواد اضافه می‌کنیم. روی خمیر به‌دست آمده را پوشانده و در جای گرم به مدت یک ساعت به آن استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را روی سطحی که از قبل چرب شده پهن کرده و به شکل مستطیلی برش می‌زنیم. روی خمیر را کرم ریخته و یک خمیر دیگر را با اندکی آب کمی‌ خیس کرده و روی آن می‌گذاریم. سطح پیراشکی‌ها را با روغن مایع چرب کرده و دوباره به مدت 20 تا 30 دقیقه به آن استراحت می‌دهیم. بعد روغن را گرم کرده و با حرارت ملایم پیراشکی‌ها را سرخ می‌کنیم.
نکته 1: پیراشکی‌ها باید در روغن فراوان سرخ شود.
نکته 2: زمان سرخ کردن مرتب پیراشکی‌ها را زیر و رو کنین تا یکدست سرخ شود.
نکته 3: روغن نباید خیلی داغ شود وگرنه روی پیراشکی‌ها سرخ شده و درون آن خمیر می‌ماند.

http://www.banounews.ir/fa/News/141480/عیدانه--با-پیراشکی-دانمارکی-دورهمی-نوروز-را-شیرین-کنید
بستن   چاپ