آریا بانو
غذای اصلی/ کباب کوبیده مرغ، طعمی اصیل و ویژه
شنبه 3 فروردين 1398 - 17:55:49
آریا بانو -
غذای اصلی/ کباب کوبیده مرغ، طعمی اصیل و ویژه
١٩٥
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
نمک ، فلفل ، زردچوبه میزان لازم
جعفری میزان لازم
مرغ 1 عدد
پیاز (بزرگ) 1 عدد
چطور بپزم:
ابتدا استخوانهای مرغ را جدا کرده.
گوشت و پوست مرغ ( جایگزین دنبه گوسفند ) را باهم دوبار چرخ می کنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند .
یک عدد پیاز بزرگ را رنده کرده به همراه مقداری جعفری ریز شده و نمک وزرد چوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و کاملا ورز می دهیم تا به هم بچسبند.
سپس هر 90 گرم را (تقریبا مشت پر شود) بر روی سیخ مخصوص کباب زده و با حرارت ملایم زغال پخته شود.
نکات:
مراقب باشین زیاد سرخ نشه چون سینه مرغ خشک میشه.
اگه می خواهین که کباب هاتون کمی چرب باشه می تونین کمی از پوست مرغ رو همراهش چرخ کنین.
برای یک کباب آبدارتر می تونین سینه ها رو قبلا به مدت چند ساعت در کمی شیر خیس کنین ، بعد چرخ کنین.
برای 1 کیلو 200 گرم دنبه گوسفندی استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/141586/غذای-اصلی--کباب-کوبیده-مرغ،-طعمی-اصیل-و-ویژه
بستن   چاپ