آریا بانو
خوراک مرغ را با پوره سیب زمینی خوشمزه تر کنید
يکشنبه 4 فروردين 1398 - 20:15:39
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
سینه_مرغ : 1 عدد
روغن_مایع : 1/2 استکان
رب_گوجه_فرنگی : 1 قاشق مرباخوری
فلفل_سبز : 2 عدد
فلفل_قرمز : 1 عدد
پیاز : 1 عدد
گوجه_فرنگی : 2 عدد و (یا رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری)
فلفل_سیاه
فلفل_قرمز پرک شده
نمک
آب : 1 لیوان
مواد پوره_سیب_زمینی :
سیب_زمینی : 4 عدد
کره : 2 قاشق غذاخوری
نمک
مواد روی خوراک :
پنیرموزارلا یا پنیرپیتزا
چطور بپزم:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید.
سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. داخل ماهیتابه با کمی روغن زیتون سینه مرغ را تفت بدهید. سپس پیاز و فلفل مکعبی خرد شده را اضافه، تا وقتی که طلایی شود تفت بدهید. رب را اضافه کنید و 3-2 دقیقه تفت بدهید بعد گوجه فرنگی خرد شده و ادویه ها را همراه با آب بریزید و با در بسته بپزید. وقتی آب مواد کشیده شد خوراک آماده است.
پوست سیب زمینی آب پز شده را بکنید و وقتی که هنوز گرم است کره و نمک اضافه کنید و له کنید و به شکل پوره در آورید. سپس کف ظرف سفالی یا هر ظرف دیگری که در برابر حرارت مقاوم است کمی پوره سیب زمینی بریزید و صاف کنید. خوراک مرغ را روی پوره سیب زمینی بریزید و در آخر با پوره سیب زمینی بپوشانید و پنیر پیتزا روی آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد تا وقتی که رویش سرخ شود بپزید.
برگرفته از اینستاگرام تایم غذا

http://www.banounews.ir/fa/News/142271/خوراک-مرغ-را-با-پوره-سیب-زمینی-خوشمزه-تر-کنید
بستن   چاپ