آریا بانو
عیدانه/ برای مهمانان ویژه قطاب سنتی بپزید
يکشنبه 4 فروردين 1398 - 20:15:40
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

١٤٣
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آردگندم : 1 کیلوگرم
شیر : 1/2 پیمانه
ماست : 1/2 پیمانه
شکر : 1/3 پیمانه
روغن_مایع : 1/3 پیمانه
تخم_مرغ : 2 عدد
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
مایه_خمیر : 1 قاشق مرباخوری
وانیل : 1 قاشق چایخوری
🍪مواد داخل قطاب:
گردو چرخ شده: 100 گرم
شکر : 150 گرم
گلاب : 2 قاشق مرباخوری
جوزهندی : 1 قاشق مرباخوری
هل_سبز و هل_سفید : 1 قاشق مرباخوری
چطور بپزم:
تمام مواد خمیر به غیر از آرد را خوب مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته تا حدی گرم شود که دست را نسوزاند.
مایه بدست آمده را کم کم به آرد اضافه کرده، آرد را ورز می دهیم تا خمیر یکدست و نرمی داشته باشیم.
روی خمیر را پوشانده یک ربع کنار می گذاریم.
مواد داخل قطاب را خوب مخلوط می کنیم.
خمیر را با وردنه پهن کرده با قالب دایره ای برش می دهیم تا دایره ای به ضخامت یک میلیمتر و قطر حدودی پنج سانتیمتر داشته باشیم. از مواد داخل قطاب روی خمیر ریخته دو‌سر خمیر را جمع کرده با دست یا چنگال شکل می دهیم بطوریکه کامل بسته شده و هیچ روزنه ای نداشته باشد.
داخل ماهیتابه روغن ریخته تا کامل داغ شود قطاب ها را تا کمی طلایی شدن سرخ می کنیم.
برای نون ماستی بعد از پهن کردن خمیر به ضخامت 3-2 میلیمتر با قالب برش داده درون خمیر برش داده شده با قالب دیگری یک دایره کوچک ایجاد می کنیم.
و داخل روغن داغ کمی بیشتر از قطاب سرخ می کنیم.
بعد از سرد شدن قطاب و نون ماستی روی آنها را پودرشکر یا پودرپسته بریزید.
نوش جان😍
نکات:
موقع درست کردن خمیر، اگر آرد بیشتر بود آب ولرم را کم کم اضافه کرده تا خمیر مورد نظر بدست بیاید.
موقع برداشتن چونه ها از خمیر موقع قالب زدن حتما روی خمیر باقیمانده را بپوشانید وگرنه موقع درست کردن قطاب دو طرف خمیر به هم نمی چسبد.
اندازه قطاب و نون ماستی به سلیقه شما بستگی دارد. ولی قطاب هر چه کوچکتر جلوه بهتری دارد.
برگرفته از اینستاگرام تایم غذا

http://www.banounews.ir/fa/News/142272/عیدانه--برای-مهمانان-ویژه-قطاب-سنتی-بپزید
بستن   چاپ