آریا بانو -
میز اردور/
سیب زمینی تنوری و قارچ
١٧٠
٠
برترین ها / چی لازم دارم:
• نصف پیمانه قارچ خرد شده
• یک عدد
پیاز کوچک، خرد شده
• یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون
• دو قاشق غذاخوری آرد کامل
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل
• 1 ¼ پیمانه شیر
• نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• سه عدد
سیب زمینی تنوری خرد شده
چطوری درست کنم:
1. در یک کاسه کوچک، قارچ ها را بریزید و 30 دقیقه در آب سرد بگذارید، سپس آبکش و خرد کنید.
2. برای تهیه سس، قارچ ها را به همراه
پیاز در
روغن تفت دهید تا سبک شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید.
شیر را به طور یکجا اضافه کنید. روی شعله متوسط آنها را هم بزند تا مایع غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و پنیر را اضافه کنید.
سیب زمینی های پخته شده را ورقه ورقه کنید و کف ظرف بچینید. روی آنها سس بریزید و همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.
3. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 35 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) بپزید. در نیمه های پخت، باقی مانده پنیر را روی غذا بریزید.