آریا بانو -
شام/ ترتیلای قارچ، پیشنهادی رژیمی و شیک
٣٩
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
خمیر یوفکا
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
موسیر بزرگ : 1 عدد برش داده شده به قطعات کوچک
قارچ : 250 گرم حلقه حلقه شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
برگ تازه آویشن : 2 قاشق چایخوری خرد شده
پنیر گرویِر (Gruyère) : 3/4 فنجان
چطور بپزم:
فر را روی دمای 375 درچه قرار دهید.
قارچ ها را کبابی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
درون تابه
روغن زیتون را ریخته و موسیر و آویشن های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا پنیر آب شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
از مخلوط روی برش های خمیر ریخته و برش ها را برای 25 دقیقه درون فر قرار دهید.
بعد از طلایی شدن خمیر، از فر خارج کرده و آن ها را سرو کنید.
پنیر گرویِر (Gruyère) چیست ؟
کشور مبدأ : سوئیس
عطر و طعم : ملایم تا قوی
بافت : سفت، متراکم
ظاهر : کِرِم تا نارنجی
کالری : 413 کیلوکالری
کربوهیدرات : 0٫4 گرم
چربی : 32٫3 گرم
پروتئین : 29٫8 گرم
پنیر گرویِر را میتوان خالی مصرف کرد. همچنین میتوان در پختوپز از آن استفاده کرد و آن را بهصورت رندهشده در بسیاری از غذاها به کار برد و غذای خوشمزهای تهیه کنید. همچنین بهعنوان یکی از مواد اصلی در تهیهی ساندویچ و بسیاری از سوپهای فرانسوی و غذاها کاربرد دارد.
نکتهی کلیدی: پنیر گرویِر یکی از بهترین انواع پنیر است و هر چه قدیمیتر باشد خوشمزهتر است.