آریا بانو -
میز اردور/ چاشنی محبوب شمالی را در خانه تهیه کنید
٢٠٧
٠
بیتوته / نازخاتون نوعی غذای
ایرانی که از بادمجان کبابی ساطوری، سیر و ریحان خرد شده و آب انار ( یا آب غوره) درست میشود.
چی لازم دارم:
بادنجان قلمی 8 عدد
آب انار 2 لیوان
آب غوره یک دوم لیوان
گل پر یک قاشق غذاخوری
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 2 قاشق سوپ خوری
چه جوری درست میشه:
بادنجانها را میتوان کبابی کرد یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم
ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس
پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم.
آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره میگذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل پر، نعنا و سیر رنده شده را ریخته و از روی شعله بر میداریم و با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین میکنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/144728/میز-اردور--چاشنی-محبوب-شمالی-را-در-خانه-تهیه-کنید