آریا بانو
فوت آشپزی/ ترفندهای سرخ کردن بادمجان
شنبه 10 فروردين 1398 - 13:00:49
آریا بانو -
فوت آشپزی/ ترفندهای سرخ کردن بادمجان
٥٦
٠
منودلیار / سرخ کردن بادمجان یکی از ترفند های مهم آشپزی و خانه داری که هر کسی باید بلد باشد تا بتواند یک بادمجان سرخ کرده عالی و کم روغن درست کند؛ زیرا همان بادمجان سرخ کرده دلبر است که طعم غذای مربوط به آن را مشخص می کند. امروز هم می خواهیم با هم ترفند های مهم برای سرخ کردن بادمجان را بررسی کنیم و ببنیم بهترین روش ها برای اینکه بادمجان ها کم ترین روغن روغن را موقع سرخ کردند مصرف کنند، چیست؟
برای اینکه بادمجان طعم بهتری داشته باشد و روغن کمتری به خودش بگیرد، ابتدا بادمجان ها را بشور، پوستشان را بکن و به ان ها نمک بپاش (می توانی در آب نمک هم بخوابانی) بعد از چند دقیقه بادمجان ها عرق می کنند و قطرات اب رویشان می نشیند. آن ها را با دستمال کاملا خشک کن و در روغنی که از قبل داغ کرده ای سرخ کن.
روش بعدی این است که به جای نمک قبل از سرخ کردن بادمجان ها را به سفیده تخم مرغ آغشته کنی. به این صورت که سفیده تخم مرغ را کامل هم بزن تا کمی کف کند بعد بادمجان ها را پوست کنده، سفیده تخم مرغ را با قلموی سیلیکونی یا دست به بادمجان ها آغشته کن و آن ها را در روغن داغ سرخ کن.
یکی از بهترین روش هایی که در نهیت یک سری بادمجان طلایی سرخ شده و جذاب تحویلت می دهد این است که قبل از سرخ کردن حدود 1 ساعت بادمجان های وست کنده و نصف شده را داخل ظرف ماست در یخچال بخوابانی سپس ماست را از روی بادمجان پاک کنی تا هنگام سرخ کردن نسوزد و بعد هم آن ها را سرخ کنی.
یکی از ترفند هایی که برای کم مصرف کردن روغن خیلی جواب می دهد این است که بعد از اینکه بادمجان ها را شستی و نصف کردی، آن ها را حدود 3 الی 5 دقیقه داخل ماکروفر قرار بده تا آب اضافی اش کشیده شود و سپس در روغن داغ سرخشان کن.
روش بعدی استفاده از همان آبنمک است اما این بار باید بادمان ها را پس از برش زدن حدود 3 دقیقه در آبنمکدر حال جوش بریزی تا بجوشد. سپس آن ها را آبکش کرده، با دستمال خشکشان کن و داخل روغن داغ سرخ کن.
یکی از روش های بسیار کم روغن که خیلی طلایی رنگ شدن بادمجان مهم نباشد، این است که بادمجان ها را کف ماهیتابه بچینی، کمی روغن به ان اضافه کنی و بگذاری با درب بسته هم زمان هم سرخ شوند و هم بخار پز.
ترفند بعدی شبیه روش قبل است با این تفاوت که ابتدا بادمجان ها را کف ماهیتابه بچین، 1/2 پیمانه آب اضافه کن و بگذار بپزن سپس کمی روغن، نمک و زردچوبه به آن اضافه کن تا به روغن بیافتد و سرخ شود.
یکی از روش های سرخ کردن بادمجان گریل با روغن است که می توانی بادمجان ها را به روغن آغشته کنی و بعد رو چدن داغ یا دستگاه گریل آن ها را گریل کنی تا کاملا مغز پخت شوند. اینکار برای بادمجان های ورقه ای هم خیلی جواب می دهد.

http://www.banounews.ir/fa/News/146040/فوت-آشپزی--ترفندهای-سرخ-کردن-بادمجان
بستن   چاپ