آریا بانو -
گیاهان دارویی و ادویههایی که هر کسی باید بخورد
٣٧
٠
سلامانه / تنوع مزه زندگیست و شاید برخی ادویه جات این مزه را بیشتر و خوش طعم تر کنند. ادویه جات و ترشی جات به دلایل بهداشتی علاوه بر
عطر و طعمشان باید حتماً در رژیم غذایی گنجانده شوند.
زردچوبه پادشاه همه ادویهها است و خاصیت ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی، ضد سرطان، و ضد قارچ دارد.
فلفل حاوی کپسایسین است و بسیار مفید برای دستگاه گوارش و مشکلات گردش خون محسوب میشود.
زنجبیل به مبارزه با التهاب و درد عضلات میرود و درمان خستگی است. ضمن این که باکتریهای مفید
روده را حفظ میکند و کمک بزرگی است برای هضم غذا.
دارچین قند خون را کاهش میدهد و حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که میتواند آسیبهای سلولی ناشی از بیماریهای مزمن را کاهش دهد.
میخک غنی از آنتی اکسیدان است و به جنگ رادیکالهای آزاد بدن میرود. همچنین یک ضد قارچ محسوب میشود.
رزماری نیز حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و فلاونوئیدهای موجود در آن مانع رشد سلولهای سرطانی میشود.
http://www.banounews.ir/fa/News/146100/گیاهان-دارویی-و-ادویههایی-که-هر-کسی-باید-بخورد