آریا بانو
شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک به»
شنبه 10 فروردين 1398 - 20:47:01
آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک به»
٧٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
مواد لازم خمیر کیک :
تخم‌مرغ ................ 3 عدد
شکر ...................... 3 فنجان قهوه‌خوری
کره ....................... 1 قاشق غذاخوری پُر(هم‌دما با اتاق)
روغن مایع ............. 1 فنجان قهوه‌خوری
آرد ........................ یک و نیم لیوان
نمک ...................... نوک قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر ............ 1 قاشق چای‌خوری
پودر دارچین ........... 1 قاشق مرباخوری
مغز گردو ................ 1 فنجان(خرد شده)
پَرِک پسته ............... به مقدار دلخواه(برای تزیین کیک)
مواد لازم مخلوط به :
به ......................... 2 عدد متوسط
شکر ...................... 1 فنجان
آب ........................ یک و نیم لیوان
چطوری درست کنم:
به‌ها را پوست کنده و هسته‌ی آن‌ها را جدا می‌کنیم. به‌های پوست‌کنده را برش‌های ضخیم زده و کف یک تابه‌ی پهن می‌چینیم. #آب را درون تابه ریخته و #شکر را روی برش‌های به می‌ریزیم. تابه را روی #شعله ی کم #اجاق قرار داده و اجازه می‌دهیم برش‌های به، حدود 35 تا 40 دقیقه، به آرامی بپزد. در #ظرف مناسبی، #تخم_مرغ ها و شکر را به وسیله‌ی همزن برقی به خوبی می‌زنیم سپس #کره ی هم‌‌دما با اتاق و #روغن مایع را اضافه کرده و به زدن ادامه می‌دهیم. #آرد ، بیکینگ پودر، #پودر #دارچین و #نمک را در ظرف دیگری الک کرده سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و همه‌ی مواد را به خوبی هم زده و مخلوط می‌کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود سپس مغز #گردو ی خرد شده را به خمیر اضافه کرده و به آرامی به وسیله‌ی لیسک، خمیر را هم می‌زنیم. برش‌های به پخته شده را کف قالبی به قطر 20 سانتی‌متر که داخل آن را #چرب کرده‌ایم، کنار هم می‌چینیم سپس خمیر را روی برش‌های به می‌ریزیم. #قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد #روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم به مدت 15 دقیقه، کیک به همان حالت، درون قالب باقی بماند سپس قالب را درون ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم و بعد از این که کیک کاملا #خنک شد، روی آن را با پرک یا خلال #پسته #تزیین کرده و #سرو می‌کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/146252/شیرینی-ها--طرز-تهیه-«کیک-به»
بستن   چاپ