آریا بانو
شام/ «رولت کوکوسبزی» شیک و مجلسی
شنبه 10 فروردين 1398 - 20:47:01
آریا بانو -
شام/ «رولت کوکوسبزی» شیک و مجلسی
١٠٥
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
سبزی کوکو ترجیحاً تازه 120 گرم، معادل 1و نیم لیوان.
تخم مرغ 2 عدد.
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل به میزان لازم.
مواد میانی :
سینه ی مرغ پخته و ریش شده یک تکه.
زرشک تفت داده شده 2 قاشق غذاخوری.
مغز گردوی خرد شده کمی.
ماست چکیده یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری.
چطوری درست کنم:
ابتدا سبزی کوکوو تخم مرغ ها رو خوب هم میزنیم، سپس‌ نمک و فلفل و آرد را اضافه و مخلوط می کنیم.
داخل ماهیتابه ی مستطیل شکل یا تابه ی رژیمی کمی روغن ریخته و مواد کوکو رو اضافه کرده تا یک طرف کوکو سرخ شود. نیازی نیست طرف دیگه کوکو رو سرخ کنین. چون مواد کوکو نسبت به تابه کمه، بنابراین کوکوی ما نازک و برشته میشه و اون طرفش هم اصلأ خام نمی مونه، وقتی ی طرف سرخ شد درب ماهیتابه رو به مدت نیم ساعت ببندین و اجازه بدین تا کوکو با حرارت خودش کم کم سرد شود. سپس با احتیاط کوکو رو داخل ی سینی برگردونین، و روی قسمتی که سرخ شده 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده بمالین و خوب صاف کنین، حالا مرغ ریش شده‌، زرشک و گردو رو روی سطح کوکو ریخته و به کمک کاغذ روغنی محکم رول میکنیم، و بعد داخل یخچال به مدت یک ساعت گذاشته و سپس برش می‌دهیم.
از کاغذهای مخصوص میتونین برای سرو برش های کوکو استفاده کنین تا شکیل تر جلوه کنن.
به جای ماست چکیده میتونین از سس مایونز استفاده کنین، هر دوشو من امتحان کردم خوشمزه میشن.
از سایز ماهیتابه 20 در 30 بهتره استفاده کنید.
برای این مدل رولت، کوکو نباید مثل بقیه ی کوکو ها پف کنه چون رول کردنش سخت میشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/146253/شام--«رولت-کوکوسبزی»-شیک-و-مجلسی
بستن   چاپ