آریا بانو
طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی
يکشنبه 11 فروردين 1398 - 09:57:40
آریا بانو -
طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی
چیزهایی که در تهیه این خمیر مهم است که رعایت شود مخمر و رعایت اندازه هایی که داده شده و همچنین میزان آبی که در طرز تهیه خمیر پیتزا مصرف می شود. از آنجا که اصلیت این غذا ایتالیایی است، سس گوجه فرنگی قرمز رنگ، پنیر موزارلای سفید رنگ و ادویه جات سبز رنگ آن، نماد پرچم ایتالیا محسوب می شد.
مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی :
مخمر خشک فعال یک ونیم قاشق سوپ خوری
شکر دو قاشق چای خوری
آب گرم -100 تا 110 درجه فارنهایت دو فنجان
نمک دوقاشق غذاخوری
آرد شش فنجان
روغن زیتون دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی :

خمیر پیتزا ایتالیایی
مرحله 1
در یک کاسه کوچک، ترکیب مخمر، شکر، آب را به آرامی هم بزنید تا حل شود و به مدت 5 تا 10 دقیقه استراحت کند.
مرحله 2

مخمر و روغن را به نمک و آرد اضافه کنید
ابتدا ترکیب نمک و آرد را چند بار با هم خوب مخلوط می کنیم و بعد مخلوط مخمر و روغن زیتون را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
مرحله 3

خمیر را به خوبی ورز بدهید
در این حالت خمیر چسبناکی بوجود می آید، کمی روی میز کار آرد می پاشیم و خمیر را از ظرف خارج کرده و خوب ورز می دهیم تا دیگه به دست نچسبد.
مرحله 4

روی خمیر را نایلون بکشید و در جای گرم استراحت دهید
خمیر را داخل یک ظرف قرار می دهیم و روی آن را با کیسه نایلونی می پوشانیم و می گذاریم در یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کند.
سس ایتالیایی:

طرز تهیه سس ایتالیایی
مواد لازم برای سس ایتالیایی :
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان 3 قاشق سوپخوری
آب ولرم 1 لیوان
رب گوجه 200 گرم
ریحان 1/4 قاشق چایخوری
مرزنجوش (اختیاری) 1/4 قاشق چایخوری
پونه 1/4 قاشق چایخوری
پودر پیاز 3/4 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
عسل 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز 1/8 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه سس پیتزا ایتالیایی :
برای تهیه سس پیتزا، در یک کاسه، رب گوجه فرنگی، آب، پودر سیر، پودر پیاز، پنیر پارمزان، پونه، (مرزنجوش)، ریحان، عسل، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
این مخلوط را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و سس آماده شود.
سپس سس پیتزا را بر روی خمیر پیتزا بمالید و پیتزا را به دلخواه خود آماده کنید.

طرز تهیه سس ایتالیایی
نکاتی برای سس ایتالیایی :
منظور از جای گرم برای گذاشتن ظرف خمیر مایه بمدت 5 دقیقه در محیطی با دمای حدود 40 درجه می باشد که برای این کار می توانید مایکروفر را گرم کنید و سپس ظرف را درون مایکروفر به مدت 5 دقیقه قرار دهید، حتی می توانید آن را در کنار شوفاژ یا هر منبع گرمایی دیگری بگذارید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/147316/طرز-تهیه-خمیر-پیتزا-ایتالیایی
بستن   چاپ