آریا بانو -
ناهار/ طرز تهیه «مرغ تندوری»
٢٢٤
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
– 250 میلیلیتر ماست یونانی
– 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
– 1 قاشق غذاخوری گشنیز
– 1 قاشق غذاخوری پاپریکا
– 2/1 قاشق غذاخوری پودر زیره
– 1 قاشق چایخوری پودر هل
– 1 عدد لیمو،
پوست گرفته
– 1 کیلوگرم ران مرغ بدون استخوان
– نمک و پودر فلفل
– 1 عدد
سیب سبز،
پوست گرفته، بدون هسته و خلالی شده
– 2 عدد گوجه فرنگی، دانه آن را گرفته و به برشهای نازک طولی درآورید
– 4 عدد پیازچه، خرد شده
– 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا
روغن گیاهی
– 4 تکه نان، ساده یا طعمدار، آماده، گرم
چطوری درست کنم:
-فر را از قبل روی حرارت 250 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
– در کاسه بزرگی، ماست را با ادویه و
پوست لیمو ترکیب کنید
– مرغ را به تکههای بزرگ برش داده و نمک و فلفل بزنید. آنها را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. یک صفحه سیمی را روی سینی فر یا تابه مشبک و توریدار بگذارید. مرغها را روی آن چیده و 15 دقیقه بپزید تا لبهها برشته شود و آب آن بیرون بیاید.
– سیب، گوجه فرنگی و پیازچه را در ظرف سرو بگذارید. آبلیمو، روغن، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
– مرغ را در ظرف سرو گذاشته و با ترکیب
سیب و گوجه فرنگی و نان گرم میل کنید.