آریا بانو
غذای اصلی/ رول سوخاری مرغ و ژامبون
يکشنبه 11 فروردين 1398 - 12:02:41
آریا بانو -
غذای اصلی/ رول سوخاری مرغ و ژامبون
٢٨٤
٠
برترین ها / چی لازم دارم:
فیله مرغ: 3 عدد
ژامبون: 3 ورقه
پنیر چدار: 3 ورقه
تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
پودر سوخاری: 2 پیمانه
روغن: برای سرخ کردن
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سیر (له شده): 2 حبه
پاپریکا: به مقدار لازم
چطوری درست کنم:
1. با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
2. روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
3. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

http://www.banounews.ir/fa/News/147360/غذای-اصلی--رول-سوخاری-مرغ-و-ژامبون
بستن   چاپ