آریا بانو
شیرینی ها/ طرز تهیه «باقلوا انگشت عسلی»
يکشنبه 11 فروردين 1398 - 14:23:18
آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه «باقلوا انگشت عسلی»
٦٨٥
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
کره:60 گرم (دو قاشق سر پر)
تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : نصف استکان (40 گرم)
شکر : 4:قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : نصف بسته یا 1/5 ق چ
ایرمیک (آرد سمولینا) نصف استکان یا 30 گرم
ماست : 1 ق غ
آرد : به میزان لازم
برای غلتاندن خمیر 4 قاشق ایرمیک
برای شربت
آب : 3 لیوان
شکر : 2/5 لیوان
آبلیمو : چن قطره
چطوری درست کنم:
به جز آرد همه مواد رو با هم مخلوط کردم و آرد رو کم کم اضافه کردم و یه خمیر لطیفی بدست میاد از خمیر اندازه یه گردو برداشتم و گرد کردم و مثل یه لوله باز کردم بعد دوطرفشو به هم چسبوندم و شکل یه قطره در آوردم و خمیر رو توی ایرمیک غلتوندم و وسطش یه بادام گذاشتم همرو به این شکل ادامه دادم تا تموم شد و گذاشتم توی فر 180 درجه مال من 20 دقیقه طول کشید تا وقتی که طلایی بشه کافیه در این فرصت شربت رو آماده کردم شکر و آب رو 10 دقیقه گذاشتم روی حرارت در آخر آب لیمو رو ریختم و گذاشتم خنک بشه شیرینی و شربت باید هر دو ولرم باشن وگرنه شیرینی ها ترک برمیدارن و خراب میشن بعد اینکه شیرینی ها شربت رو جذب کردن آماده سرو هست.

http://www.banounews.ir/fa/News/147443/شیرینی-ها--طرز-تهیه-«باقلوا-انگشت-عسلی»
بستن   چاپ