آریا بانو
میز اردور/ یک ترشی متفاوت برای علاقه مندان به بادمجان
يکشنبه 11 فروردين 1398 - 20:49:48
آریا بانو -
میز اردور/ یک ترشی متفاوت برای علاقه مندان به بادمجان
٢٥٢
٠
ایران / دستور تهیه ترشی لیته بادمجان را از دست ندهید.
چی لازم دارم:
بادمجان ریز..........500گرم
سرکه...................یک لیوان
سیررنده شده .....یک قاشق
موسیر خشک .........100گرم
نمک ............به میزان لازم فلفل وادویه..... به میزان لازم
سبزیجات معطر .......8قاشق
رب انار................... 3قاشق
تمر هندی..............150گرم
چه جوری درست میشه:
بادمجان‌ها را شسته و خشک کنید بعد با پوست خرد کرده و در سرکه جوشان بریزید تا بپزید. بادمجان‌های پخته را در سبد ریخته تا سرکه اضافی آن گرفته شود. سپس آن را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و با گوشتکوب آن له کنید.
نمک، فلفل قرمز، پونه، نعناع، سیر و موسیر خرد شده، تخم گشنیز و کمی جوز هندی را کوبیده و به همراه کمی رب انار به بادمجان‌ها اضافه کنید.
تمر هندی را با کمی سرکه مخلوط کرده تا حل شود. سپس آن را از صافی رد کرده و به مواد اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/147534/میز-اردور--یک-ترشی-متفاوت-برای-علاقه-مندان-به-بادمجان
بستن   چاپ