آریا بانو -
ناهار/ دستور تهیه دمپختک باقالی
٢٤٧
٠
ایران / چی لازم دارم:
برنج چهار پیمانه
لپه باقالی دوپیمانه
پیاز 3 عدد
زردچوبه به میزان لازم
کره به میزان لازم
روغن به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا لپه باقالی را شسته و حدود 3
ساعت خیس میکنیم. پیازها را خرد کرده و آن را با
روغن و مقداری کره تفت میدهیم. سپس زردچوبه را اضافه کرده کمی تفت میدهیم. باقالیها را نیز آبکش کرده و به مواد اضافه میکنیم. یک لیوان آب به باقالیها اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد.
برنج را همراه با آب و نمک میگذاریم روی حرارت تا بپزد. زمانی که آب
برنج تمام شد لپه باقالیهای پخته شده را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و میگذاریم دم بکشد.
نکات:
نکته 1 : برای اینکه باقالیها وا نرود حتماً آن را کمی تفت دهید.
نکته 2 : میزان زردچوبه باید به اندازهای باشد که
برنج رنگ بگیرد.