آریا بانو -
شیرینی ها/ با
کیک قابلمهای آشنا هستید؟
٢٨
٠
ایران / چی لازم دارم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد قنادی 2 لیوان
بیکینگ پودر دو قاشق و نیم چایخوری
شیر یک و یک چهارم لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
چطور بپزم:
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شکر و اسانس را با سرعت بالای همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا غلیظ و کرم مانند شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس الک کنید. آرد را آهسته به مواد اضافه و هم بزنید. در یک
شیر جوش کوچک
شیر را گرم کرده و
روغن را
کم کم به آن اضافه کنید. مواد فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن مخلوط شود، مایه را در قالب چرب شده و آردپاشی شده بریزید.
روش پخت روی گاز:
روی شعله متوسط گاز شعلهپخش کن گذاشته و بعد قابلمه
کیک را روی آن قرار دهید. درآن را بسته و دمکنی بگذارید. یکساعت زمان بدهید تا
کیک آماده شود.
روش پخت داخل فر:
قالب
کیک را داخل فر از قبل گرم شده با 170 درجه فارنهایت قرار داده
و 45 دقیقه زمان میدهیم تا پخته شود.
نکات:
برای اطمینان از پخت کیک، سیخ چوبی را داخل
کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد آماده است وگرنه باید مدت بیشتری بپزد.