آریا بانو
میز اردور/ طرز تهیه سالاد تاکو کلاسیک
دوشنبه 12 فروردين 1398 - 20:44:40
آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه سالاد تاکو کلاسیک
١٢
٠
آخرین خبر / این سالاد بسیار سریع آماده می‌شود. در تهیه آن از گوشت بوقلمون استفاده شده است که می‌توانید به جای آن از گوشت گوساله هم استفاده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
4 عدد نان تورتیلا گندم
روغن350 گرم
گوشت چرخ‌کرده بوقلمون
یک عدد پیاز خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
225 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی
یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
4 پیمانه کاهوی ریز شده
¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده
¼ پیمانه پیازچه خرد شده
12 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی
طرز تهیه:
برای آماده کردن تورتیلا، آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. یک قالب شبیه کاسه را با روغن چرب کنید. سپس تورتیلاها را جداگانه را درون کاسه فشار دهید. آنها را درون فر بگذارید تا 10 تا 15 دقیقه پخته و کاملا برشته و طلایی شوند. سپس آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.درون تابه، گوشت چرخ‌کرده بوقلمون، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.سس گوجه‌فرنگی، سرکه، زیره سبز و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و بگذارید تا بجوشند.تورتیلاها را درون بشقاب بچینید. داخل آنها کاهوی خرد شده بریزید. مخلوط گوشت را اضافه کنید. روی آنها پنیر و فلفل بپاشید و سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/147721/میز-اردور--طرز-تهیه-سالاد-تاکو-کلاسیک
بستن   چاپ