آریا بانو
میز اردور/ طرز تهیه «پاناکوتا وانیلی»
سه شنبه 13 فروردين 1398 - 11:03:06
آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه «پاناکوتا وانیلی»
٧٢
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
شیر: 2 لیوان
شکر :نصف لیوان
️پودر ژلاتین: 2 ق غ
خامه :نصف بسته (خامه صبحانه)
وانیل: یک چهارم ق چ خ
چطوری درست کنم:
اول کمی آب سرد روی ژلاتین میریزیم و چند دقیقه بهش زمان میدیم. بعد به روش بن ماری ذوبش میکنیم تا کاملا ذرات ژلاتین حل بشه. بعد شیر و خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه و بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم و ژلاتین آب شده و وانیل رو به موادمون اضافه میکنیم و قبل از جوش اومدن شعله رو خاموش میکنیم چون خامه نبایدبجوشه
ژله_کیوی
کیوی٤ عدد
یک پاکت ژله کیوی یا هر ژله دلخواه سبز رنگی رو با یک لیوان و یک چهارم لیوان اب داغ(من خودم ژله. رو با اب سرد مخلوط میکنم) مخلوط کنید و هم بزنید و روی بخار اب بنماری کنید یا میتوند چند دقیقه توی ماکروویو بذارین
کیوی های خرد شده ک دو دقیقه پختین رو ابکش کنی
حالا کف قالب رو چرب میکنیم
یک لایه پاناکوتا ریخته و میذارین یخچال تا نیم بند بشه
بعد از این کیوی هارو روی پاناکوتا چیده و ژله کیوی رو روی میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه به همین ترتیب لایه لایه توی قالب میریزیم بعد از اینک کاملا خودشو گرفت لبه هارو با چاق ازاد میکنیم و ٣-٤ ثانیه قالب رو توی ابجوش گذاشته و در ظرف مورد نظر برش میگردونم

http://www.banounews.ir/fa/News/147768/میز-اردور--طرز-تهیه-«پاناکوتا-وانیلی»
بستن   چاپ