آریا بانو -
ناهار/ طرز تهیه «دلمه بادمجان»
٩
٠
بازده/ چی لازم دارم:
– چهار عدد بادنجان دلمهای
-یک پیمانه ذرت
–300 گرم سینه مرغ
– سه عدد پیاز
– نصف یک عدد فلفل دلمهای خرد شده
-دو قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
-یک عدد هویج
– دو تا سه عدد برگ بو
-دو لیتر آب
– نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
چطوری درست کنم:
ابتدا سینه مرغ را با یک عدد پیاز، هویج و برگ بو پخته و کنار میگذاریم تا خنک شود.
سپس به صورت نگینی خرد میکنیم.
پس از آن یک عدد
پیاز دیگر را خرد کرده، تفت میدهیم و ذرت را اضافه میکنیم.
سینه مرغ خرد شده را نیز میریزیم و پس از اضافه کردن نمک و ادویه ها، ابتدا فلفل دلمه ای و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و پس از تفت کوتاهی زیر مواد را خاموش میکنیم.
در مرحله بعدی بادمجانهای دلمه ای را شسته و محتویات داخل آنها را با کمک قاشق خالی میکنیم و از مواد آماده شده داخل بادمجانها را پر میکنیم.
در قابلمه ای مناسب یک عدد
پیاز دیگر را رنده ریز کرده، تفت میدهیم و پس از افزودن زردچوبه و رب گوجه فرنگی، آب را داخل قابلمه میریزیم و بادمجانها را داخل قابلمه چیده و در آن را میگذاریم و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم میگذاریم تا دلمه ها پخته شوند.