آریا بانو -
غذای اصلی/ موساکای گوشت و بادمجان
١٤٥
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
-300 گرم گوشت چرخکرده
-چهار عدد بادمجان
-نصف پیمانه فلفل دلمهای نگینی خرد شده
-دو پیمانه قارچ اسلایس و بخارپز شده
-یک پیمانه فیله گوجهفرنگی
-دو عدد تخممرغ
-سه قاشق غذاخوری شیر
-نصف پیمانه پیازچه ساطوری شده
-نصف پیمانه جعفری ساطـوری شده
-دو قاشق سـوپخـوری
پیاز داغ
-یک پیمانه سس سفید
-یک پیمـانه پنـیر موزارلا
-نصف قاشق چایخوری پودر آویشن و دارچین
-نصف قاشق چایخوری پودر سیر
-نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
-یک قاشق چایخوری زردچوبه
-نمک و
روغن به میزان لازم
چطوری درست کنم:
بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش زده و سرخ میکنیم.
گوشت چرخ کرده را به همراه
پیاز داغ و کمی
روغن تفت میدهیم.
سپس قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیازچه، جعفری، نمک و ادویه ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
در انتها سس سفید را اضافه میکنیم.
در مرحله بعد در یک ماهیتابه دیگر یک لایه بادمجان سرخ شده را کنار هم میچینیم و کمی پنیر موزارلا را روی آن میپاشیم.
تمام مواد گوشتی را روی بادمجان ها پخش کرده و مابقی پنیر را روی آن میریزیم، یک لایه بادمجان دیگر روی آن قرار داده و روی حرارت میگذاریم.
تخم مرغها، شیر، کمی نمک و فلفل سیاه را روی موسکا می پاشیم و در تابه را بسته تا روی حرارت بپزد.